Postes vacants

Het NIMAR is op zoek naar een Coördinator / Docent Culture & Society (vacature 17-01), een Coördinator / Docent HBO-onderwijs (vacature 17-02) en een Receptionist / Beheerder (vacature 17-03).

Het gaat om lokale functies met daarbij borende salaris- en arbeidsvoorwaarden van de Nederlandse ambassade in Marokko. Alle aanstellingen zijn voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Reageren kan tot uiterlijk 28 mei

Coördinator / Docent Culture & Society

De coördinator/docent sociale wetenschappen is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van onderwijsactiviteiten op het gebied van de sociale wetenschappen, in het bijzonder de minor ‘Culture & Society in Morocco’. De coördinator/docent verzorgt zelf onderwijs in deze minor. Hij/zij levert daarnaast een bijdrage aan verdere NIMAR-activiteiten op het terrein van de sociale wetenschappen.

Lees hier de volledige vacaturetekst Coördinator Culture & Society

Coördinator / Docent HBO-onderwijs

De coördinator/docent HBO is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van onderwijsactiviteiten voor Nederlandse HBO-instellingen. De coördinator/docent HBO verzorgt zelf onderwijs voor HBO-studenten en is belast met het stagebemiddelingsprogramma van het NIMAR.

Lees hier de volledige vacaturetekst Coördinator HBO

Receptionist / Beheerder

De beheerder-receptionist bepaalt in belangrijke mate het gezicht van het NIMAR. Hij/zij levert een substantiële bijdrage aan het fysieke reilen en zeilen van het NIMAR en is het eerste aanspreekpunt voor studenten, bezoekers en geïnteresseerden. Hij/zij heeft een goede kennis van ICT en technologie en is op dat vlak de vraagbaak voor alle medewerkers en bezoekers. 

Lees hier de volledige vacaturetekst Receptionist / Beheerder

 

Pour en savoir plus, consultez le site en anglais.